16 Nisan 2015 Perşembe

Dizel Enjektör Tamiri Nasıl Yapılır ?

Dizel Enjektör Tamiri Ve Dizel Pompa Tamiri

Dizel araçların enjeksiyon sistemin de en çok arıza yapan parçası enjektör memesidir. Bu enjektörler çok hassas olup aldığınız mazotun kalitesine bağlı olarak bozulurlar. Çünkü alınan mazot eğer kalitesiz ve bilinmeyen bir benzinlikten alındıysa aracınızın enjektörlerinin bozulması an meselesidir.

Sizde bu sorunu yaşıyorsanız aracınızın enjektörlerinin bozuk olduğun dan şüphe duyuyorsanız aracınız çok yakıyor, siyah duman atıyor veya çekişten düştüyse ilk yapmanız gereken bir enjektör tamiri yapan dizel pompa tamircisine uğramanız ve burada aracınızın enjektörlerini kontrol ettirmeniz gerekir. Dizel pompa tamircisi aracınızın enjektörlerine bakıp bir durum değerlendirmesi yapmalıdır.
Eğer enjektör tamir edilebiliyorsa ki (çoğu zaman çoğu enjektör tamir edilemez) tamir eder veya değişmesi gerekiyorsa bu enjektörler tamirci tarafından değiştirilir. 




Peki enjektör fiyatları nedir ? 

Bu sorunun cevabını tamirciden enjektör numaranızı alarak bize bildirip enjektörün fiyatını öğrenebilirsiniz.  Enjektör numarası olmadan genelde fiyat alabilmeniz olanaksızdır. Her aracın enjektör numarası farklı olabiliyor. Dizel enjektör tamiri yapan firmaları görmek istiyorsanız bu yazımızın başlığına tıklayarak sitemizden bu firmalara ulaşabilirsiniz. Aşağıda ki yazıları da okumanız da fayda olacaktır. Şimdiden herkese Kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder